Spookrijdsters zet mensenlevens op het spel na ongelukken op snelweg

K60B7693.JPG-59-1

Een spookrijdster heeft zondagavond op de N261 en op de A59 meerdere mensenlevens op het spel gezet. De vrouw van 70 veroorzaakte meerdere aanrijdingen en scheurde met behoorlijke snelheid tegen het verkeer in, langs tientallen weggebruikers. De dollemansrit eindigde in een crash op de A59, ter hoogte van Drunen.

De bestuurster botste na een kilometerslange rit op een tegenligger en crashte vervolgens tegen de vangrail. Daarbij raakte ze gewond. Ze is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe erg zij eraan toe is, kan de politie niet zeggen. Andere betrokkenen hoefden niet met de ambulance mee. “Godzijdank zijn er geen doden gevallen”, meldt een woordvoerder.

Bij de politie kwamen tientallen meldingen binnen van de spookrijdster. Daarom kwamen direct meerdere eenheden ter plekke. De weg richting Waalwijk werd tijdelijk afgesloten. Inmiddels is de weg weer vrij.