Bij inbraak gebruikte auto brandt korte tijd later uit in Sprang-Capelle

12-001

Loon op Zand, Sprang-Capelle – Afgelopen nacht zijn omstreeks 04.30 uur met een auto de toegangsdeuren van een bedrijfspand aan de Hoogt geramd. De vermoedelijk gebruikte gestolen auto brandde korte tijd later uit in Sprang-Capelle. De politie kreeg rond 04.30 uur een inbraakalarm door van een autobedrijf aan de Hoogt. Ter plaatse zagen de dienders dat de glazen toegangsdeuren geramd waren. Via een opening daarin werd het pand kennelijk betreden, een kluis was beschadigd maar niet open geweest.  Rond 05.00 uur werd een autobrand in Sprang-Capelle  aan de Kievit gemeld. Het betrof een auto die eerder bij een woninginbraak was gestolen. Ook een auto die er naast stond had veel schade. Beide auto’s werden getakeld. De politie vermoedt dat de gestolen auto die in Sprang-Capelle in brand werd gestoken is gebruikt bij de inbraak in het autobedrijf.