Aanrijding in de Richard Wagnerstraat, drie personen lichtgewond

20170226162302_FPMB1708-picsay

In de Richard Wagnerstraat in Waalwijk zijn vanmiddag bij een aanrijding een man, een vrouw en een kind licht gewond geraakt. Een auto met vijf inzittenden reed achteruit de Richard Wagnerstraat op. Een aankomende auto met de man, vrouw en het kind kon de auto niet ontwijken een aanrijding was het gevolg. De man en het kind uit de auto zijn in de ambulance onderzocht maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Het kind kreeg in de ambulance een knuffelbeertje voor de schrik. In de andere auto bleven bijna alle inzittenden ongedeerd. Een vrouw liep lichte verwondingen op, maar hoefde ook niet mee naar het ziekenhuis.en van de auto’s total loss verklaard. Het andere voertuig raakte ook beschadigd, maar kon nog wel verder rijden.