Provincialeweg Heusden gestremd door afgebroken boom

DSC06787

De Provincialeweg N267 Andel- Drunen moest donderdagmiddag ter hoogte van Heusden enige tijd worden afgesloten vanwege een afgebroken boom.  Windvlagen hebben de boom omgeblazen, maar deze blijft hangen tegen een andere boom. De Provincialeweg ligt bezaaid met takken en de boom dreigt op de weg te vallen. Politie en brandweer hebben daarom de weg moeten afzetten, in afwachting van een kraan die de boom naar beneden kan halen. De grote boom is inmiddels door een loader weggehaald waardoor het gevaar voor het omvallen van de boom geweken was. De brandweer heeft de boom klein gezaagd. Omdat de weg afgesloten was probeerde enkele bestuurder hun wagen de draaien waardoor ze vast kwamen te zitten in de berm. Inmiddels is de weg weer vrijgegeven voor verkeer.