Spelende kinderen vast in ‘drijfzand’ in Loon op Zand

1486126932-picsay

Dat buitenspelen niet helemaal zonder risico’s is, bleek vrijdagmiddag weer eens in Loon op Zand: drie kinderen zaten minutenlang vast in een modderpoel aan de Ambrosiusstraat. Verschillende hulpdiensten rukten uit voor de melding van ‘drijfzand’. Uiteindelijk bleek het gelukkig mee te vallen. Bij aankomst trof de brandweer de kinderen, twee jongens en een meisje, aan op de weg naast de modderpoel. Ze waren al door enkele omstanders bevrijd.

Knuffelbeer tegen de schrik
De ambulance heeft de kinderen nagekeken maar ze bleken alles zonder kleerscheuren te hebben overleefd. Nadat ze waren bekomen van de schrik, kregen ze van een toegesnelde agent ieder een knuffelbeer. De modderpoel is inmiddels afgezet met lint. De gemeente kijkt naar mogelijkheden om het bouwterrein aan de Ambrosiusstraat beter af te sluiten.