Inbrekers aangehouden na achtervolging Waalwijk

1493874827-picsay-001

Afgelopen nacht kregen agenten van politieteam Langstraat een melding dat er in werd gebroken bij een winkel, gelegen aan de Antoniusstraat in Waalwijk. Bij het ter plaatse komen reed de vluchtauto met hierin de daders weg, waarbij er een achtervolging ontstond. Via Waalwijk en Kaatsheuvel reden de daders ter hoogte van de Efteling de Midden Brabantweg op. De daders reden spookrijdend over de Midden Brabantweg terug in de richting van Waalwijk. Bij de Noorder Allee besloot de bestuurder van de vluchtende auto de Midden Brabantweg te verlaten, waarbij het voertuig crashte. Hierbij werd onder andere een stroomkast geraakt, waardoor de verlichting op de Midden Brabantweg uit viel. Er werden twee daders aangehouden. Een derde verdachte kon ontkomen. Met de politie helikopter werd nog gezocht naar deze dader, maar hij werd niet gevonden. Naar de twee aangehouden verdachten zal verder onderzoek gedaan worden. De gestolen goederen uit de winkel werden in het voertuig aangetroffen.

Foto’s van het ongeval zelf zijn gemaakt door Politie Team Langstraat.