Automobilist rijd door na aanrijding met fietser en geparkeerde auto

02

Een automobilist die vrijdagavond een fietser aan heeft gereden en even verderop tegen een andere auto reed. De bestuurder parkeerde na de incidenten de auto en nam de benen. Het ongeluk met de fietser gebeurde vrijdagavond even voor half negen in de Deken Coppensstraat in Drunen. De fietser, een man, werd daar aangereden door de automobilist. Daarbij kwam hij ten val en raakte hij gewond aan zijn knieën en armen. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De veroorzaker van het ongeluk reed na de botsing door. Een straat verderop reed hij nog tegen een geparkeerde auto die daardoor beschadigd raakte. Nog eens een paar straten verderop parkeerde de bestuurder zijn auto en nam hij de benen. Waarheen is onbekend. De politie is naar hem op zoek. De auto en de fiets zijn voor onderzoek in beslag genomen. De politie weet in ieder geval dat de gevonden auto bij de botsing betrokken was. Een stuk bumper dat op de plek van het ongeluk werd gevonden, matcht namelijk met de kapotte bumper van die auto.