Politie grijpt inbreker in de kraag Sprang-Capelle

1500771410-picsay-001

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op de Walstro in Sprang-Capelle een inbreker in de kraag gegrepen. De politie kwam met meerdere eenheden op de inbraak af en konden al vrij snel een inbreker aanhouden. De aangehouden verdachte heeft voor zover bekend bij een woning ingebroken. De politie heeft in de omgeving nog gezocht. Waarschijnlijk zijn de andere inbrekers kunnen ontkomen. De politie heeft enkele spullen veilig gesteld voor onderzoek. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Of deze verdachte ook met de andere inbraken te maken heeft is niet bekend.

De politie is nu extra alert op woninginbraken omdat er de afgelopen tijd al zeker 11 keer is ingebroken in het teamgebied van het robuuste basisteam Langstraat. Zo is al ingebroken in Kaatsheuvel, Waalwijk, Waspik, Rijen en Dongen.