Grote hennepkwekerij ontdekt in villa in Wijk en Aalburg,

1506516551-picsay-001

Het hennepteam van de politie Zeeland-West-Brabant is woensdagochtend druk met het ontmantelen van een grote kwekerij in de Perzikstraat in Wijk en Aalburg.Het oprollen van de kwekerij begon woensdag met een inval van een pand aan de Perzikstraat. Een deel van het huis wordt gebruikt als kantoor en zwembad. Daar vond de politie de grote kwekerij.
Politie ter plaatse had het al over zo’n vijfhonderd wietplanten. Maar het is momenteel nog veel te vroeg om precieze aantallen te noemen. Dat het gaat om honderden, dat is zeker”, zegt een woordvoerder van de politie.
De stroomvoorziening van het gebouw was volgens de politie zo gevaarlijk geregeld dat er eerst wordt begonnen met het afsluiten van de stroom via de hoofdkabel.
In de kelder van het gebouw vond de politie nog een kwekerij in aanleg. Twee personen zijn opgepakt en drie auto’s in beslag genomen.