Kittens nemen speelgoedwinkel over Kaatsheuvel

DSC02439

Drie kittens hebben de Intertoys in Kaatsheuvel vrijdagmiddag op stelten gezet. De brandweer moest uiteindelijk komen om een van de diertjes uit het plafond te halen, waar die was in gekropen.

Het plafond in de winkel bestaat uit verschillende platen. Het katje was hier opgeklommen en verdween tussen de schotten. De twee andere dieren waren al door medewerkers van de speelgoedzaak gevangen.

Naar asiel
Het personeel heeft geen idee waar de kittens vandaan komen en hoe ze opeens in de winkel terechtkwamen. De beestjes zijn opgevangen door een asiel in de buurt.

UPDATE

We hoorden vanochtend gemiauw in de winkel en zijn op speurtocht gegaan. We vonden een kitten tussen de gezelschapsspellen. Nummer 2 zat tussen het plafond. We hoorden nog steeds gemiauw . Inmiddels brandweer gebeld en die hebben nummer 3 gered, want die kregen we zelf niet te pakken. De kittens zijn naar het dierenasiel in Waalwijk.