Auto belandt in de Maas bij Heusden na ongeluk; Ford nog altijd spoorloos

1507155177-picsay

Na een ongeluk met twee auto’s op de Nieuwe Maasdijk in Heusden is woensdagavond tegen middernacht een van de twee voertuigen in de Maas beland. De bestuurder van de auto kon zichzelf in veiligheid brengen en belde de hulpdiensten.

Het ongeluk gebeurde rond 23.30 uur. De eigenaar van de Ford die in de Maas terecht kwam, kon niet anders dan toekijken hoe zijn auto met de stroming meedreef en onder water verdween. Toen de hulpdiensten aankwamen was zijn voertuig al niet meer te vinden.

Met een sonarboot van Rijkswaterstaat is geprobeerd de auto op te sporen, maar zonder succes. Het scheepverkeer op de Maas was bij Heusden tijdelijk gestremd na het ongeluk.

De andere betrokken automobiliste is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk wat haar verwondingen zijn. Ook is niet bekend hoe het ongeluk kon gebeuren.