Auto in brand buiten afgesloten zone in Veen

1514417565-picsay

Niet in de ‘verboden zone’ rond de Witboomstraat in Veen, maar een eindje verderop aan de Groeneweg is in de nacht van woensdag op donderdag een auto in vlammen opgegaan.

Zoals het in Veen de afgelopen jaren vaker het geval was, ging het ook nu om een sloopauto die met opzet in brand werd gestoken. De brand trok veel bekijks.

Het kruispunt van de Mussentiend, de Witboomstraat en de Van der Loostraat in Veen wordt tijdens oud en nieuw gedeeltelijk afgesloten voor alle verkeer. Dat meldde de gemeente Aalburg. Tijdens en voorafgaand aan de jaarwisselingen worden er ‘traditioneel’ sloopauto’s in brand gestoken. Het liefst midden in het dorp, op het Veense kruispunt. ,,Stoken op de openbare weg is verboden”, schrijft de gemeente op haar site.