Verreiker aangereden door werknemer die diesel zou komen brengen

1514463972-picsay-001

Op de Bosscheweg in Drunen is een auto tegen de achterkant van een shovel aangereden. De bestuurders van beide voertuigen zijn collega’s. De één wilde de ander te hulp schieten toen de verreiker zonder diesel kwam te zitten. De lege verreiker kon geen kant meer op. De bestuurder belde daarom een collega. Die schoot snel te hulp, met een kan extra diesel. Maar hij zag, mogelijk door de laagstaande zon, het werktuig over het hoofd. Hij reed er vol tegenaan. Door de klap raakte de bestuurder van de auto lichtgewond. Hij is in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.De schade is vrij groot. De auto is total loss en de achterkant van de shovel is beschadigd. Het heeft onder andere een lekke band.