Gewapende overval op benzinestation Haan in Kaatsheuvel, dader gezocht bij de Efteling

DSC05480

Benzinestation Haan aan de Van Heeswijkstraat in Kaatsheuvel is donderdagavond overvallen. Een man bedreigde het personeel met een wapen en vroeg om geld. Hij vluchtte te voet en wordt gezocht in de buurt van de Efteling.

De overvaller draagt een zwarte jas en pet en heeft een plastic tas bij zich. Of daarin een buit zit is nog onbekend. De dader vluchtte te voet in de richting van de Efteling.

De politie heeft een Burgernetmelding uitgedaan, zodat mensen uit de omgeving kunnen uitkijken naar de dader. Wel waarschuwt de politie hem niet zelf te benaderen, omdat hij mogelijk nog gewapend is. Wie de mogelijke verdachte ziet kan 112 bellen.

Vaker doelwit

Het is zeker niet de eerste keer dat de medewerkers van het pompstation met criminelen te maken krijgen. In 2010 werd dit tankstation twee keer in korte tijd overvallen. Later, in 2016, volgde een inbraak. De verdachten van de inbraak werden destijds snel gepakt.