Het is weer zover: alwéér vrachtwagen vast onder berucht viaduct Waalwijk, ondanks nieuwe borden

1515102149-picsay

Onder het beruchte viaduct aan de Hertog Janstraat in Waalwijk is donderdagavond opnieuw een vrachtwagen blijven steken. Het gaat om de zoveelste in korte tijd.De chauffeur had geprobeerd om zijn vrachtwagen zelf nog onder het viaduct uit te krijgen, maar dit lukte niet. Zowel de brug als de vrachtwagen liepen schade op.Een takelwagen heeft het voertuig weggesleept. Daarvoor moest de chauffeur ter plekke 800 euro afrekenen. De weg is tijdelijk afgezet.Bij het beruchte viaduct onder de A59 zijn twee weken geleden nog extra waarschuwingsborden geplaatst door Rijkswaterstaat. Nóg ruimer van te voren staat nu (nogmaals) aangegeven dat het viaduct echt maar 3,60 meter hoog is.

Voor veel vrachtwagens komen de nieuwe borden echter te laat, bleek ook vorige week. Toen reden twee vrachtwagens van PostNL zich klem onder het viaduct. Het postbedrijf waarschuwde chauffeurs voor het Waalwijkse viaduct, maar toch was het twee keer raak.