Meerdere gewonden bij ongeluk op brug bij Wijk en Aalburg, trauma-arts aanwezig

1515691108-picsay-001

Op de brug over de Bergsche Maas bij Wijk en Aalburg zijn donderdag aan het begin van de avond twee auto’s gebotst. De schade is groot en er zijn twee gewonden. De Provincialeweg is dicht.Er zijn twee ambulances op de plaats van het ongeval. Ook is er een trauma-arts per auto naar de brug gekomen. Twee slachtoffer zijn met per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, van wie één met ernstige verwondingen. Die persoon zat in de voorste auto en werd door de klap uit het voertuig geslingerd. Twee auto’s raakten total loss. Twee andere auto’s hebben lichte beschadigingen. De weg van Heusden naar Wijk en Aalburg is afgesloten. Wie normaal de brug over de Maas pakt, kan het beste het pontje pakken. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet bekend. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) doet onderzoek.