Laagstaande zon veroorzaakt aanrijding in Drunen

1519289105-picsay

Op de Spoorlaan in Drunen is donderdagmorgen rond 08.30 uur een auto van achteren aangereden. De bestuurder van de auto er er achterop klapte, verklaarde dat hij door de laagstaande zon niet zag dat zijn voorganger was gestopt.

Die eerste auto had niet hoeven stoppen op de kruising, maar deed dat uit coulance toch, om een fietser voorrang te geven. Hij werd vlak daarna hard aangereden. De achterkant van zijn auto is zwaar beschadigd. Hij moet worden afgetakeld.

De bestuurder van die auto klaagde over pijn in zijn nek en schouders. Hij is nagekeken in een ambulance.

Het duurde overigens even voor de ambulance er was. De hulpdiensten werden in eerste instantie naar de Industrieweg gestuurd. Daar bleek echter niets aan de hand. Na enig zoekwerk bleek de plaats van het ongeluk bij een kilometer verder op de Spoorlaan te zijn.