Onbekende ramt rolstoelbus in Kaatsheuvel en rijdt door

1519135617-picsay

Twee grote zijramen aan diggelen, de spiegel eraf en flinke beschadigingen aan de zijkant. Gelukkig zat er niemand in. Zo trof de chauffeur zijn rolstoelbus van vervoerder TCR dinsdagmiddag aan in Kaatsheuvel nadat hij even was wezen lunchen. Van de dader geen spoor.

De chauffeur had de bus na het ochtendritje tegen 11 uur aan de Vossenbergselaan in Kaatsheuvel geparkeerd om onder meer even te gaan lunchen. Om de bus enkele uren later fors beschadigd terug te vinden. De twee grote zijruiten lagen aan diggelen met glas in en rondom de bus, de spiegel hing aan de zijkant en op de bus stonden lakstrepen van de vermoedelijke dader.

Gezien de hoogte van de schade moet het bijna een vrachtwagen geweest zijn die de taxibus heeft geramd en daarna zonder enige melding is doorgereden. Of er getuigen van de botsing zijn is nog niet bekend.