Persoon bekneld in auto in Andel, traumahelikopter opgeroepen

1519650331-picsay-001

Twee auto’s zijn maandagmiddag half twee op elkaar gebotst in Andel. Een van de voertuigen kwam in een sloot langs de weg terecht. Een persoon zat bekneld in die auto. De hulpdiensten hebben het slachtoffer uit de auto bevrijd. De man of vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde aan het begin van de middag op de kruising van de Middenweg met de Duizendmorgen. De twee voertuigen botsten op elkaar, waarna een ervan in de sloot belandde.De brandweer heeft die auto verzekerd aan hun eigen wagen, waardoor de hulpdiensten veilig hun werk kunnen doen. De hulpdiensten hebben geprobeerd het voertuig uit de sloot te trekken.Een traumahelikopter is opgeroepen om te ondersteunen bij het ongeluk. Hoe het met de beknelde persoon gaat is niet duidelijk.