Verhuurbedrijf van Jan Kivits (50) opnieuw getroffen door vlammenzee: ‘Dit is echt verschrikkelijk’

1518427785-picsay

Dat hem dit nu voor de tweede keer overkomt, vindt hij verschrikkelijk. ,,Ik ben toen maanden bezig geweest om mijn bedrijf weer op te bouwen”, verzucht hij. ,,Heb kei hard gevochten om mijn bedrijf weer op de kaart te zetten. Nu komen we dus weer in diezelfde molen terecht. Dit gaat ons weer heel veel geld kosten.”De brand van vanochtend brak uit bij de buurman. Het vuur verspreidde zich razendsnel en sloeg uiteindelijk over naar de loods van Riant Verhuur waar allerlei spullen opgeslagen lagen. Van steigers, ladders tot tafels en stoelen. ,,Vooral de waterschade is dramatisch voor onze machines .Een kraan heeft vanmorgen alles uit elkaar getrokken om zo de rest af te blussen.