Politie en BOA’s delen ruim 80 bekeuringen uit in Kaatsheuvel en Loon op Zand

1525795294-picsay

Vandaag dinsdag, 8 mei 2018, voerden de politieagenten en BOA’s van de gemeente Loon op Zand op verschillende locaties controles uit.

Dit naar aanleiding van ons facebook bericht over de “Rent a cop & BOA” actie. Uit de reacties onder dit bericht werden deze dag verschillende verzoeken meegenomen. Uiteindelijk is er op de volgende locaties een controle uitgevoerd, de Marktstraat, Sweenstraat, Dreefseweg, Van Haestrechtstraat in Kaatsheuvel en de Kasteellaan en de Hoogt in Loon op Zand.

Tijdens deze dag werden door de politieagenten en de BOA’s de volgende bekeuringen geschreven:

Kasteellaan: 4x niet dragen van de gordel

De Hoogt: 1x niet tonen rijbewijs en 6x niet dragen van de gordel

Van Haestrechtstraat: 17x snelheidsovertredingen. Hoogste 73 km per uur.
2x niet dragen van de gordel, 3x niet tonen rijbewijs en 1x niet tonen identiteitsbewijs.

Dreefseweg: 24x snelheidsovertredingen met de hoogste van 77 km per uur.

Sweenstraat: 8x snelheidsovertredingen met de hoogste van 74 km per uur, 2x niet dragen van de gordel en 2x niet tonen rijbewijs.

Marktstraat: 3x snelheidsovertredingen met de hoogste van 72 km per uur, 3x niet dragen van de gordel, 1x niet tonen van het rijbewijs en 3x foutparkeren.

Verder is er in Kaatsheuvel door surveillerende agenten gecontroleerd op overlast jeugd in diverse wijken en de bekende hangplekken. Verder is er iemand bekeurd voor het onverzekerd rijden, rijden zonder helm en zonder rijbewijs rijden. Ook mochten een vrouw en een man openstaande boetes van 957 euro en 740 euro direct betalen.

Ook werd er gecontroleerd op overlast van hondenpoep in de wijk de Draaiboom, maar werden geen overtredingen geconstateerd.

De locaties waar we niet gecontroleerd hebben worden de komende tijd meegenomen in de surveillance.