Derde ongeluk in vijf weken op zelfde kruising in Drunen

1530692763-picsay

Op de kruising Overlaatweg – Kanaalweg in Drunen is woensdagochtend een ongeluk gebeurd tussen twee auto. Er vielen enkele lichtgewonden. Het is al het derde ongeluk op deze kruising in vijf weken tijd.

Het kruispunt Overlaatweg – Kanaalweg – Overstortweg lijkt erg overzichtelijk, maar toch zijn in een paar weken tijd meerdere auto’s op elkaar gereden. Woensdag vielen daarbij geen ernstig gewonden. De inzittenden van de twee betrokken auto’s zijn wel nagekeken in een ambulance.

De twee auto’s zijn door een takelbedrijf opgehaald. Eén rijbaan was daarvoor enige tijd afgesloten.

Afgelopen zaterdag belandde een auto op de zijkant, na een aanrijding met een andere auto. De schade bij het ongeluk van eind mei was groter. Toen moest één persoon naar het ziekenhuis.