Politie zoekt getuigen autobrand Kaatsheuvel

DSC07514-001

 

Kaatsheuvel – De politie is op zoek naar getuigen van de brandstichting van een auto, een gloednieuwe zwarte Suzuki Swift, afgelopen nacht rond 04.30 uur in de St Josephstraat. Het is voor de derde keer dat de eigenaren van deze auto getroffen zijn door brandstichting.

Een 30-jarige vrouw deed vannacht aangifte. Zij vertelde dat haar vriend en zij rond 04.30 uur wakker werden door een sterke brandgeur. Ze keek naar buiten en zag dat hun auto, die voor de woning geparkeerd stond, in brand was gestoken. Samen met buurtbewoners hebben ze de brand geblust. Het is al de derde autobrand waarmee zij geconfronteerd worden. Ze hebben met niemand ruzie en dan ook geen idee wie hier achter zit(ten).

 

Eerdere autobranden

Op dinsdag 15 mei 2018 werd omstreeks 03.00 uur de auto van de 33-jarige vriend van aangeefster, een Ford Fiësta, op de Hoge Vaert in brand gestoken. Een naast geparkeerde auto liep ook schade op. Op donderdag 31 mei 2018 werd omstreeks 02.00 uur de bedrijfsauto van de 33-jarige aangever, een witte Hyundai die geparkeerd stond in de St Josephstraat in brand gestoken. In de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 mei werden rond 04.00 uur de banden van deze auto al lek gestoken.