Visser moet op zoek naar ander vervoer naar huis nadat zijn busje uitbrandt bij Drunen

1535261914-picsay

Een bestelbusje is zondagochtend compleet uitgebrand op een parkeerplaats bij Drunen. De oorzaak van de brand is niet bekend. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen.

Een visser was zondagochtend al vroeg in de veren om te kijken of er wat te vangen was in de buurt van Drunen. Hij zette zijn busje op de parkeerplaats bij de ijsbaan aan de Duinweg en ging op zoek naar een mooie visstek.

Een man die zijn hond aan het uitlaten was, zag enige tijd later dat het busje in brand stond en schakelde de hulpdiensten in.

Brandweer en politie kwamen op de melding af. De brandweer kon niet voorkomen dat de bus volledig uitbrandde. De politie doet onderzoek naar de oorzaak, die nog onbekend is, en is op zoek naar mogelijke getuigen.