Auto begint te rollen bij poging tot brandstichting in Vlijmen, waardoor het vuur geblust wordt

1540518660-picsay

Iemand heeft donderdagnacht geprobeerd een auto in brand te steken op de Jan Steenstraat in Vlijmen. De brandstichting werd echter voorkomen omdat de auto begon te rollen tijdens de poging.De brandweer werd opgeroepen vanwege een mogelijke brandstichting, maar eenmaal aangekomen in Vlijmen, hoefden de mannen niet veel te doen. De auto was, door nog onbekende redenen, gaan rollen. Daardoor was het vuur geblust.De auto kwam tegen een heg tot stilstand. Op straat werd een zwartgeblakerd aanmaakblokje gevonden. De politie doet onderzoek naar de poging tot brandstichting. Hoe groot de schade aan het voertuig is door de brand, is niet duidelijk. Een takelbedrijf werd opgeroepen om de auto op te halen.In deze wijk zijn al meer auto’s in vlammen opgegaan.