Drugsactie in regio Tilburg: GHB en vuurwapen gevonden in woningen in Waalwijk en Kaatsheuvel

1538390622-picsay

Tijdens een drugsactie van de politie is in een woning in de Grotestraat in Waalwijk maandagochtend een liter GHB gevonden. De harddrugs zijn in beslag genomen. De gemeente zal nu gaan beslissen of de woning gesloten wordt.

Ook werden in een woning aan het Frederik Hendrikpark in Kaatsheuvel een halve liter GHB, resten van amfetamine en zelfs een vuurwapen gevonden. Een persoon werd opgepakt bij de woning. Bij later onderzoek door de politie zijn ook nog drugstoebehoren gevonden voor de productie van amfetamine en speed.

In Tilburg werden in een woning aan de Ooftbouwstraat eerder deze ochtend meerdere hennepgerelateerde spullen gevonden. Er lagen onder andere lampen en transformatoren in het huis. Alles is in beslag genomen.