Zwaargewonde man Loon op Zand kreeg trap van een paard

DSC07739

De man die afgelopen zaterdagmiddag zwaargewond werd gevonden in Loon op Zand blijkt te zijn getrapt door een paard. Dat meldt een woordvoerder van de politie Zeeland/West-Brabant desgevraagd.

De man werd die middag weliswaar aangetroffen achter een paardentrailer bij Natuurpoort van Loon aan de Kloosterstraat, maar afgelopen weekend was nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is. Naar nu blijkt is hij inderdaad door een paard getrapt, waarbij hij aan de borst is geraakt.

De traumahelikopter was zaterdag onderweg naar de plaats van het ongeval, maar het aanwezige ambulancepersoneel besloot niet te wachten op de trauma-arts. Over de toestand van het slachtoffer kon de politiewoordvoerder maandagmiddag geen nadere informatie verstrekken.