Jong kindje met traumahelikopter naar ziekenhuis na incident in woning Kaatsheuvel

1542568382-picsay

Een jong kindje is zondagavond met een traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht. De hulpdiensten kregen rond kwart over zes de melding binnen. Het incident gebeurde in een woning aan de Meierijlaan in Kaatsheuvel. Een opgeroepen traumahelikopter landde op een grasveld naast de brandweerkazerne aan de Dodenauweg. De hulpdiensten zijn ruim 1 uur in de woning bezig geweest met het kindje. Het kindje is in een vacuümspalk op een brancard in de ambulance gelegd. Het jonge kindje werd uiteindelijk met grote spoed naar de traumahelikopter gebracht. Het is niet bekend wat er in de woning is gebeurd. Wel is duidelijk dat het zeer ernstig was. Ook was de politie met meerdere eenheden ter plaatse.