Twee brutale jongens proberen woning in Waalwijk te overvallen met wapens, bewoner twijfelt niet en jaagt ze weg met stoel

1543250341-picsay

 

Twee gewapende overvallers zijn maandag rond 17.00 uur gezien toen ze een poging deden een woning te overvallen aan de Zonnedauwstraat in Waalwijk. De bewoner twijfelde geen moment en heeft ze met een stoel zijn huis uit gejaagd.

Volgens de bewoner stonden ze aan zijn deur toen zijn vrouw opendeed. Ze zag dat een van de overvallers iets in zijn hand droeg dat op een pistool leek. De ander had een hamer vast. Ze gilde, waarop haar man in de woonkamer meteen reageerde. Hij zag wat er gebeurde, pakte zijn stoel en stormde naar de jongens toe. Daarop zijn ze gevlucht richting de Bevernelstraat.

De politie is groots uitgerukt om de daders in de buurt op te sporen. De politie laat weten dat ze geen buit hebben kunnen meenemen. Ook is er niemand gewond geraakt bij de overval.

Politie zet groots in

Op dit moment wordt er gezocht naar de daders in de buurt. De politie is aanwezig met twee wagens, politiehonden en de recherche praat met de bewoner. Het gaat om twee lichtgetinte jongens met Gucci-petjes op en een donkere jas aan, zo laat de politie weten.