Auto schiet van de weg, door een heg, over een fietspad en belandt op zijn kop in een weiland bij Heusden

1544858865-picsay

De bestuurder van een auto is zaterdagochtend goed weg gekomen in Heusden. Zijn voertuig schoot van de weg af, mogelijk door gladheid, en belandde uiteindelijk op zijn kop in een weiland.

Het gebeurde op de Polderweg in Heusden. De bestuurder schoot met zijn auto van de weg af, reed door een heg, schoof over het fietspad en kwam ondersteboven in een weiland terecht, na ook nog over een sloot te zijn gevlogen.

De oorzaak van het ongeluk is onbekend, maar mogelijk heeft gladheid een rol gespeeld. De bestuurder is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis voor behandeling. De auto liep forse schade op door het ongeluk en moet met door een takelbedrijf worden opgehaald.