Bezoek aan Efteling eindigt voor 4 gezinnen op Midden-Brabantweg Kaatsheuvel

DSC00689

Een bezoek aan de Efteling in Kaatsheuvel eindigde woensdag aan het begin van de middag voor 4 gezinnen abrupt op de Midden-Brabantweg bij Kaatsheuvel. De 4 gezinnen hadden op de Midden-Brabantweg de afslag Efteling genomen toen het plots mis ging. Door nog onbekende oorzaak kwamen de 4 auto’s met elkaar in botsing. Hulpdiensten waaronder de politie, ambulance en rijkswaterstaat kwamen ter plaatse. Bij de flinke botsing raakte een paar mensen licht gewond maar konden ter plaatse behandeld worden door het ambulancepersoneel. De afrit richting de Efteling was gedeeltelijk versperd. Uiteindelijk heeft de politie de verschillende gezinnen naar hun eindbestemming gebracht. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de zwaar beschadigde auto’s te takelen. Hopelijk kunnen de 4 gezinnen er nog een leuke dag(en) van maken ondanks het ongeval.