Auto vliegt in brand in woonwijk Kaatsheuvel, vermoedelijk sprake van brandstichting

DSC00702

 

Aan de Bredevaert in Kaatsheuvel is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto in brand gevlogen. Buurtbewoners ontdekten de brand en alarmeerden de brandweer.

Buurtbewoners aan de Bredevaert hoorden omstreeks 23.50 uur een harde, doffe klap. Toen meerdere buurtbewoners poolshoogte namen, troffen ze een brandende auto aan achterop een parkeerplaats achter de woningen. Ze alarmeerden de brandweer.

In een bestelbus die naast de brandende auto stond, stonden enkele gasflessen. De bestelbus kon tijdig op een veilige plek geparkeerd worden. De brandweer bluste de brand. De auto brandde aan de voorkant helemaal uit. De politie gaat uit van brandstichting en stelt een onderzoek in. De eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan.