Drama Kaatsheuvel: ex-vriendin wees verdachte (28) aan na dood moeder (64)

1548841588-picsay

De 28-jarige man uit Kaatsheuvel die ervan wordt verdacht dat hij woensdag zijn 64-jarige moeder heeft omgebracht, is als dader aangewezen door zijn 25-jarige ex-partner. De vrouw verbleef tijdens het drama met haar 6 maanden oude kind in de woning van het slachtoffer, zo heeft de politie bekendgemaakt.

Omstreeks 04.00 uur in de vroege woensdagochtend kreeg de politie een melding van een ruzie in een woning aan de Jan de Rooijstraat. Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen zij de 64-jarige vrouw in de voortuin aan. Zij was al overleden. In de woning trof de politie de 25-jarige vrouw aan met haar zoontje, het kind van de verdachte. De 28-jarige zoon van het slachtoffer kon kort daarna in de Burgemeester van der Heijdenlaan bij de woning van een ander familielid worden opgepakt.

Medeleven

Burgemeester Hanne van Aart van de gemeente Loon op Zand heeft geschokt gereageerd op het drama. ,,Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd. Ons medeleven gaat uit naar de nabestaanden. Samen met het wijkteam zorgen we voor een goede opvang voor de omwonenden.” Het politieonderzoek in en rond de woning aan de Jan de Rooijstraat gaat mogelijk nog twee dagen duren.