Koerier overvallen en mogelijk ontvoerd in Den Bosch: telefoons gestolen, busje later brandend teruggevonden

1548555730-picsay

Een koeriersbusje is zaterdagnacht rond 02.00 uur opgewacht door overvallers op de Ruiterskampweg in Den Bosch. Ze hebben de inhoud van het busje, dat vermoedelijk zat volgeladen met telefoons, geprobeerd over te laden. Omdat dit niet snel genoeg ging, hebben ze het busje naar verluidt met de koerier meegenomen naar Elshout om de diefstal af te maken.  Het busje is rond 02.20 uur brandend teruggevonden op de Tuinbouwweg in Elshout. De koerier is terecht, maar is lichtgewond geraakt bij de ontvoering. De politie doet onderzoek op beide locaties. Omdat er een aantal dozen met telefoons werd gevonden op de plek van de overval, maar het busje in een andere plaats, is het vermoeden dat het overladen te lang duurde en daarom het werk ergens anders afgemaakt moest worden. Op de oprit van de A59 richting Waalwijk is ook een rugzak gevonden. Onderzocht wordt of deze van de koerier is