Man (49) die Scapino in Vlijmen overviel is aangehouden

1548072382-picsay

De man die maandagmiddag de Scapino in Vlijmen heeft overvallen met een mes is diezelfde avond nog aangehouden, meldt de politie. Het gaat om een 49-jarige man uit Haarsteeg.

De man bedreigde maandag het personeel van Scapino met een mes, deed een greep in de kassa en was daarna gevlucht. Een medewerkster liep een kras in haar arm op. De politie was direct een zoekactie gestart in de wijk.

Dankzij oplettende getuigen die een goed signalement van de dader konden geven en beschikbare camerabeelden, kon de politie de man maandagavond rond 17.00 aanhouden in zijn woning. Hij is meteen vastgezet. De woning van de man is doorzocht. Daarbij zijn geld en goederen in beslag genomen die van belang kunnen zijn voor het verdere onderzoek.