Scapino in Vlijmen overvallen, dader met paarse Jumbo-tas gevlucht

1548072382-picsay

De Scapino in Vlijmen aan de Heistraat in maandagochtend overvallen. De overvaller dreigde met een mes. Hij heeft een greep in de kassa gedaan en is daarna gevlucht. Meerdere politie-eenheden zijn in de buurt op zoek naar de dader. Het is niet bekend hoeveel hij buit heeft gemaakt. Een medewerkster heeft een kras op haar arm opgelopen.

Paarse tas

Het gaat om een blanke man van 1.90 meter en hij is tussen 45 en 50 jaar oud. Hij heeft een blauwe jas en spijkerbroek aan en een paarse Jumbo tas bij zich. Die tas is mogelijk een uitvoering van de feestdagen.

De politie is ook op zoek naar een oudere man in een oranjekleurige Peugeot. Hij zou achter de overvaller zijn aangereden en kan belangrijke informatie hebben. Sporen in de winkel worden veilig gesteld. De politie is nog volop bezig met onderzoek. De winkel blijft de rest van de dag gesloten.