Gewonde bij ongeval op A59 bij Sprang-Capelle

1550476588-picsay

Op de A59 bij Sprang-Capelle is maandagochtend een ongeluk gebeurd. Daarbij waren twee voertuigen betrokken. Eén persoon is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 8.30 uur in de rijrichting naar Den Bosch. Snel na het incident ontstond er een flinke file. Verschillende hulpdiensten kwamen ter plaatse. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

Meerdere ongelukken

Het is afgelopen weekend vaker raak geweest op de A59. Gisteravond botsten bij Waalwijk drie auto’s op elkaar. Daarbij viel één gewonde. Ter hoogte van Rosmalen kwamen zondagochtend drie personen om het leven, terwijl een dag eerder een 25-jarige man om het leven kwam bij een eenzijdig ongeval bij Sprang-Capelle. Bij knooppunt Empel raakte zondagochtend een auto te water. De bestuurster kwam er zonder kleerscheuren vanaf.