Auto vliegt tijdens het rijden in brand in Loon op Zand, bestuurder ontsnapt net aan de vlammen

1552666053-picsay

Een automobilist kreeg vrijdagmiddag de schrik van zijn leven toen zijn auto tijdens het rijden ineens vlam vatte. Dit gebeurde op de Heideweg in Loon op Zand. De bestuurder kon net op tijd zijn auto verlaten.

De man had rond half 5 zijn auto helemaal volgetankt toen hij merkte dat bij het wegrijden zijn brandstofmeter heel snel terugliep. Toen hoorde hij een plof en zag hij vlammen uit de auto komen. Hierop heeft de man de auto zo snel mogelijk aan de kant gezet en stapte uit. Niet lang daarna stond het hele voertuig in lichterlaaie.

Helemaal uitgebrand

De toegesnelde brandweer kon de auto niet meer redden. Het voertuig is volledig uitgebrand. De bestuurder raakte niet gewond. Het is nog niet duidelijk hoe het kon dat de auto zo spontaan in brand vloog. Er is een onderzoek gestart. De auto is weggetakeld. De Heideweg was enige tijd afgesloten vanwege het voorval, maar is inmiddels weer open.