Maaltijdbezorger mist bocht, ramt boom en belandt in diepe sloot in Sprang-Capelle

1556478392-picsay

Op de Winterdijk in Sprang Capelle is een automobilist tegen een boom gereden en daarna in een diepe sloot belandt. Wonder boven wonder kwam hij er zonder kleerscheuren vanaf en hield alleen een nat pak over aan het ongeluk.

De man reed door nog onbekende reden op een t-splitsing rechtdoor, knalde tegen een boom aan en schoot daarna door de sloot in. De man, een maaltijdbezorger op weg met een bestelling, kon zelf uit de auto komen. Hij is door een toegesnelde ambulance nagekeken, maar bleek wonderbaarlijk niks te mankeren. Zijn auto is zwaar beschadigd. Een berger moet het voertuig uit de sloot tillen en wegtakelen.

De Brabantse Delta kwam ter plaatse omdat de sloot na het ongeval vervuild is geraakt. Een boer uit de buurt gebruikt het water uit de sloot als drinkwater voor zijn paarden.