Woningbrand in Kaatsheuvel: twee mensen uit appartement gehaald

1555899311-picsay

De brandweer moest in de nacht van zondag op maandag twee keer uitrukken in Kaatsheuvel. Rond halfdrie brak er brand uit in een appartement aan het Poorthuys. En terwijl de brandweer daar bezig was, moesten hulpdiensten ook in actie komen in een huis aan de Vossenbergselaan. Hier moest een man om gezondheidsredenen met een hoogwerker van de brandweer uit het huis worden gehaald.

Vanwege de ernst van de situatie aan de Vossenbergselaan landde een traumahelikopter in de buurt. Het slachtoffer is uiteindelijk met onbekend letsel met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Schade groot
Bij de brand aan het Poorthuys haalde de brandweer twee mensen uit het appartement. Een van de slachtoffer had veel rook ingeademd en werd daarom met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De schade aan het huis is volgens omstanders groot. De oorzaak van de brand is niet duidelijk.