Messen van tractor doorboren auto bij botsing, bestuurder (89) uit Dongen gewond naar het ziekenhuis

1558124918-picsay

 

Een auto is vrijdagavond tegen de messen van een machine achter een tractor gereden op de Waspikse Weg in ‘s Gravenmoer. De 89-jarige bestuurder uit Dongen raakte door het ongeluk zwaargewond en is met spoed in een ambulance op een brancard naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 22.10 uur kwamen de voertuigen elkaar tegemoet rijden op de Waspikse Weg. Aan de tractor zat een machine met uitstekende delen gekoppeld. Omdat die een stuk breder is dan de tractor zelf, heeft de tegenligger deze vermoedelijk over het hoofd gezien.

Doorboren

De messen van de machine doorboorden de auto bij de botsing, die vooral aan de bestuurderszijde compleet verwoest is. De bestuurder raakte gewond bij de klap en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht in een ambulance. De weg is afgesloten en de politie doet onderzoek naar de toedracht. De auto wordt weggetakeld.