Vrouw (80) uit Kaatsheuvel overlijdt na aanrijding met tractor in ’s-Gravenmoer

1559394836-picsay

Een 80-jarige vrouw uit Kaatsheuvel is zaterdag 1 juni 2019 omstreeks 14.20 uur om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Vaartweg. Vermoedelijk kwam het slachtoffer op haar fiets in aanrijding met een landbouwvoertuig waarvan de bestuurder doorreed. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse maar konden niets meer voor het slachtoffer doen.

De politie heeft gistermiddag een 35-jarige Oosterhouter gehoord als verdachte.  Hij was gistermiddag als chauffeur van een trekker met kipperbak gras aan het rijden en kwam daarmee ook over de Vaartweg. Hij reed in de richting van de Gaasjesweg. Het landbouwvoertuig is op sporen onderzocht.   Het politieteam Verkeer doet nader onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.