Cementwagen gekanteld in Tilburg, Burgemeester Letschertweg nog uren dicht

1562843344-picsay

Op de Burgemeester Letschertweg in Tilburg is donderdag net na het middaguur een cementwagen gekanteld. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar is nog voor deze landde geannuleerd.

De vrouwelijke chauffeur zat even bekneld in de cabine, maar kon worden bevrijd. Zij is in stabiele toestand naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ging mis toen de vrachtwagen vanaf de Gesworenhoekseweg linksaf de Burgemeester Letschertweg opreed, in de richting van Dongen. Het voertuig kantelde en kwam op de zij terecht. Een deel van de cement liep uit de molen het fietspad op, een ander deel bleef in de molen zitten.

Weg dicht

Hierdoor is de vrachtwagen loodzwaar. Het bergen van het voertuig gaat daarom vermoedelijk nog uren in beslag nemen. De Burgemeester Letschertweg (N260) is daarom dicht tussen de Gesworenhoekseweg en de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg. Flink omrijden voor verkeer richting Dongen dus. Het is nog niet bekend hoe laat de weg weer open gaat.