Bestuurder (25) uit Udenhout en hond gewond na flinke crash in Waalwijk

1566586930-picsay

Een auto is vrijdagavond tegen een paal gebotst op de rotonde van de Midden-Brabantweg met de Professor Kamerlingh Onnesweg in Waalwijk. De bestuurder (25) uit Udenhout raakte gewond en moest naar het ziekenhuis. De Mercedes raakte flink beschadigd.

De bestuurder ging er na de crash vandoor. Later werd hij door de politie teruggebracht naar de plek van het ongeluk. De bestuurder is daarna met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis werd er een bloedproef afgenomen omdat hij mogelijk onder invloed was. Een hond die tijdens de crash ook in de auto zat raakte ook gewond en is naar een dierenarts gebracht. Hoe de toestand van de hond is is niet bekend.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. Er waren geen andere weggebruikers betrokken bij het ongeval. De brokstukken lagen verspreid over het wegdek. De rotonde werd deels afgesloten voor de afhandeling van het ongeval.