Arrestatieteam doet inval in woning Waalwijk, gewonde naar ziekenhuis gebracht

1568233791-picsay

Een arrestatieteam heeft woensdagavond een inval gedaan in een woning aan de Beethovenlaan in Waalwijk. Na de inval werd een gewond persoon uit de woning gehaald en onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. Waarom de inval werd gedaan, is onduidelijk. Ook de brandweer stond op stand-by. Wat de verwondingen zijn van het slachtoffer is niet bekend. De politie kon woensdagavond nog niks melden over de inval. Het incident trok veel bekijks van omwonenden.

UPDATE:

Waalwijk Beethovenlaan een Arrestatieteam heeft vanavond een man (38) aangehouden omdat hij eerder vandaag iemand bedreigd zou hebben. Vanwege zijn antecedenten werd een AT ingezet. Verdachte werd versuft in woning aangetroffen en is daarom met ambulance naar ziekenhuis gebracht.