Hond die vrouw (75) aanviel in Waalwijk al langer agressief: ‘Al zeker zes andere bijtincidenten’

20190924185839_FPMB6837

De hond die dinsdagavond een 75-jarige vrouw aanviel in een parkeergarage in Waalwijk vertoont vaker agressief gedrag. Het dier viel de afgelopen maanden zeker zes keer een andere hond aan. Dat bevestigen meerdere buurtbewoners. Zij vinden dat de Jack Russell niet goed is opgevoed.Het slachtoffer  raakte zwaargewond. Ze verloor veel bloed, zo valt te zien op een foto die de politie woensdag deelt. Na de bijtaanval in de parkeergarage van het Koetshuis werd de vrouw met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De dame, volgens de buurt een hele beschaafde vrouw, liep meerdere bijtwonden op.Volgens een woordvoerder van de politie is de hond niet in beslag genomen. ,,De politie doet onderzoek naar het incident. De vrouw moet nog gehoord worden.” Het slachtoffer verlaat volgens hem woensdag het ziekenhuis. Ze raakte gewond aan haar onderbeen.Dit incident zat eraan te komen, denkt men in de buurt. . Daarna werden nog minstens vijf andere honden aangevallen door deze ‘terror-hond’. Twee weken geleden nog”, zegt een omwonende. Een deel van deze incidenten is volgens haar gemeld bij de politie.