Waalwijkse automobilist zonder rijbewijs blijkt onder invloed van drugs en raakt auto kwijt

1567881383-picsay

Een 28-jarige man uit Waalwijk is zaterdagmiddag zijn auto kwijtgeraakt. De man reed zonder rijbewijs en bleek onder invloed te zijn van softdrugs.

Agenten zagen ’s middags een auto rijden, waarvan bekend was dat de eigenaar geen rijbewijs had. De man werd staande gehouden op de Professor Kamerlingh Onnesweg in Waalwijk. Het was niet de eerste keer dat hij zonder rijbewijs achter het stuur zat en dus nam de politie contact op met justitie. Daarna werd de auto in beslag genomen en weggetakeld.

De Waalwijker bleek onder invloed te zijn van softdrugs. De speekseltest gaf een positief resultaat op thc, een werkzame stof in wiet en hasj. De man zal zich op een later moment voor een politierechter moeten gaan verantwoorden.