Hennepkwekerij en harddrugs in woning Kaatsheuvel, twee mannen aangehouden

1572463352-picsay

 

In een woning aan het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel zijn woensdagavond twee mannen aangehouden. In de woning werd een hennepkwekerij aangetroffen en ook werden harddrugs in beslag genomen. Dat meldt de politie.

De aanhouding vond plaats na een anonieme melding over drugsoverlast. De politie startte naar aanleiding van de melding een onderzoek. In de woning bleek voor de kwekerij stroom illegaal te zijn aangelegd, op een manier die gevaar opleverde en waardoor brand had kunnen ontstaan in de meterkast.

De gemeente is van plan de woning te sluiten.

Omwonenden zeiden woensdagavond opgelucht te zijn over de aanhoudingen vanwege de overlast die de bewoners van het appartement al langere tijd veroorzaakten.

Woningoverval

In hetzelfde appartementencomplex vond in juni ook al een politie-inval plaats. Daarbij werd een 26-jarige Tilburger opgepakt op verdenking van een woningoverval in Zaltbommel. Vier andere mannen werden aangehouden voor het handelen in drugs.