Man (57) overleden bij ernstig ongeluk in Almkerk, twee gewonden

1571832177-picsay

Een 57-jarige man uit Almkerk is woensdagmiddag om het leven gekomen bij een aanrijding op de Duijlweg, ten zuiden van zijn woonplaats. Een traumahelikopter kwam ter plekke maar dat mocht niet meer baten. Er raakten ook twee personen gewond. Zij zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het gaat om de inzittenden van de andere auto: een man en een vrouw.

Het ging mis ter hoogte van de kruising met de Midgraaf, op de weg tussen Almkerk en Dussen. Een auto belandde in de greppel, een andere belandde op zijn kop in een grasveld. De politie en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. De Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De Midgraaf en de Duijlweg zijn afgesloten voor verkeer.