Motorrijder (30) in kritieke toestand naar het ziekenhuis na ongeval

1572189907-picsay

Een 30 jarige Tilburger is vanmiddag zwaar gewond geraakt toen hij met zijn motor onderuit ging op de Moersedreef in Kaatsheuvel. Een tweede motorrijder raakte daarbij licht gewond. Het tweetal reed zondagmiddag, samen met nog een derde motorrijder voor hen, achter elkaar over de Moersedreef. De Tilburger reed als derde en raakte door nog onbekende oorzaak de achterzijde van de motor voor hem. Daardoor kwamen beide motorrijders ten val. Bij die val raakte de Tilburger zwaar gewond. Een toegesnelde traumahelikopter kwam ter plaatse om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Uiteindelijk is de motorrijder met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De motorrijder die licht gewond raakte is ook naar het ziekenhuis gebracht. De motorrijder die voorop reed was niet betrokken bij de val en bleef dus ongedeerd.